21.11.2019

KASIM AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Hayrat İlçe Müftülüğü Kasım ayı personel toplantısı İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda 21.11.2019 perşembe günü Saat: 09.30’da başladı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyumlar katıldı.

Balaban Güney Mahalle Camii İmam-Hatibi Resul AYDIN hocamızın Kur’an tilavetinin ardından toplantı başladı

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığımızdan ve Mülki amirlerden gönderilen talimat ve tebligatların duyurulması, Karbunmonoksit Zehirlenmeleri, Cami Hizmetlerinin Verimliliğinin Arttırılması Genelgesi, 2020 Yılı Hac Organizasyonu Talimatı, Çocuğa Yönelik Cinsel İstismar ve İhmale Yönelik Eğitim Çalışmaları, İntiharı Önleme İl Kurulu Toplantı Kararları, Voleybol Turnuvası, Terör Örgütleri ve Ortak Nitelik Kapsamında İşlem Tesis Edilen Personel, Sağlık Raporları hk. Engelliler ve Gençlik Koordinatörlüğünün Çalışmaları, Diyanet Tv'nin Tanıtımı, Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerinin Değerlendirilmesi, Camilerin İç ve Dış Temizlikleri, 2020 Yılı Dergi Abonmanlığı vb. konular görüşüldü.

Toplantı, Müftümüz Mustafa KAYIŞ’ın açıklamaları, bilgi alışverişinde bulunulması, dilek ve temennilerin dinlenmesiyle sona erdi.