Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Hayır Çarşısı İlçe Müftülüğümüz tarafından Gazze'ye yardım amacıyla Hayır Çarşısı düzenlendi. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız'ın da katıldığı etkinliğe Köprübaşı'lı kardeşlerimiz yoğun ilgi gösterdi.
Detay

Köprübaşı Orta Okulunda Konferans. Mevlid-i Nebi / Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Köprübaşı ilçe Müftüsü Dr. Ali Kemal Seyis tarafından konferans verildi. Konferansta Peygamber, İman ve İstikamet kavramları üzerinde duruldu.
Detay

Programa Kaymakamımız Sn. Öznur Güler, Müftümüz Sn. Dr. Ali Kemal Seyis, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Dursun Yazıcı, Kur'an Kursu öğreticilerimiz ve Hocalarımız katıldı. Muharrem Ayı ve Aşure konusunda bilgi verilerek Aşure çorbaları dağıtıldı.
Detay

Yaz Kur'an Kurslarımız Devam Ediyor. Güneşli ve Çiftegün Mahallelerimizdeki kurslarımızı ziyaret ettik. Çocuklarla sohbet ettik. Onları eğiten hocalarına, Camilerimize gönderen anne-babalarına çok teşekkür ediyoruz.