Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Çataltepe Şehitlik alanında şehitlerimize ithafen Yasin-i Şerif okundu. Müftümüz Mehmet CEBECİ şehitlerimiz için okunan Hatimlerin duasını yaptı. Kayıtlı 80, kayıtsız 400 şehidimizin olduğu şehitlikte Müftümüz tarafından Cuma namazı kıldırıldı.
Detay

Vatanımız ve Mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını fedâ eden aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen Maçka Merkez Camii'nde öğle namazı öncesi program gerçekleştirildi. Program sonunda Müftümüz Mehmet CEBECİ okunan hatm-i şeriflerin duasını yaptı.
Detay

Kaymakamlığımızın himayelerinde,vatan uğruna canlarını feda eden başta 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Maçka Merkez Camii'nde Cuma namazı öncesinde Müftümüz Mehmet CEBECİ Hocamızın katılımı ile özel bir program gerçekleştirildi.
Detay

15 Temmuz münasebeti ile Hocalarımızla Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimiz Maçka'mızın Gürgenağaç, Esiroğlu, Mataracı, Atasu, Akarsu, Ocaklı, Bakımlı, Köprüyanı, Akmescit, Kırantaş ve Hamsiköy mah. medfun bulunan 25 şehidimiz kabirleri ziyaret edildi.