07.10.2019

Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Emekli Din Görevlilerine Gül ve Plakek Takdimi

Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 2019 yılında emekli olan din görevlilerimize, Din Görevlileri Derneğimiz ve İlçe Müftülüğümüz tarafından plaket ve gül takdim edildi.

İlçe Müftümüz Mehmet CEBECİ “ insanlığa dini hizmetler yolunda ömrünü adamış, saçlarını din hizmeti yolunda ağartmış ve şuanda aramızda olan emekli din görevlilerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor kendilerine sağlıklı, mutlu  ve hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Emekli Din Görevlileri yapılan bu programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftülüğümüze ve din görevlileri derneğimize teşekkür ettiler.