15.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Hasta ziyaretleri

Maçka İlçe Müftülüğü olarak Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 14.11.2019 Perşembe günü en anlamlı programlarımızdan birini gerçekleştirdik. Türkiye geneline hizmet veren ve her ilden hastanın kabul edildiği Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde tedavi gören 100’ ün üzerindeki hasta ve yakınları Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erhan ÖZDEMİR, Başhekim Yrd. Mehmet VATANSEVER, İlçe müftümüz Mehmet CEBECİ, İlçe Vaizimiz Sefer BOSTAN, Murakıbımız Servet MERCAN, Şefimiz İzzet ŞAHİN, Gençlik Koordinatörleri Sinan BÜLBÜL, Zeynep TÜFEK ve hastane çalışanları ile birlikte odalarında ziyaret edildi. İlçe müftüsü Mehmet CEBECİ hastalarla hasbihal ederek onlara sağlık, sıhhat, huzur dolu bir ömür geçirmelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından ziyaretin sebebi izah edilerek Efendimizin Doğumu anısına 🌹 takdim edildi.