Of Müftülüğü

İlçemizdeki 4-6 yaş grubu ve ihtiyaç odaklı Kur’an Kurslarında görev yapan bayan öğreticilerimize 3 gün(18-19-20 KASIM 2019) süreyle hizmet içi eğitim semineri verildi.

İlçemize bağlı Çaltılı mahallesinde yapımı hayır severler ve mahalle sakinleri tarafından temin edilecek olan caminin temelleri ilçe müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU’nun da katılımıyla dualar eşliğinde atıldı.

İlçe müftülüğümüze bağlı son derece modern fiziki imkanlara sahip olarak inşa edilen Merkez 4-6 yaş gurubu Kur’an Kursu hizmete açıldı.

1-7 Ekim Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle ilçe müftülüğü olarak bir dizi etkinlik ve faaliyetler gerçekleştirdik.

İlçe müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında eğitim görüp hafızlığını tamamlayan 104 erkek hafız öğrencimiz için 03.08.2019 Cumartesi günü Of ilçesi Merkez Çarşıbaşı camiinde icazet programı gerçekleştirdik.