13.08.2018

HAFIZLARIMIZA İCAZET PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüze bağlı 12 Yatılı Hafızlık Kursundan Kur’an-ı Kerimi ezberleyerek icazet almaya hak kazanan 76 hafız için icazet programı tertip ettik.

İcazet programına, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, KTÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Of Müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU konuşmacı olarak katıldılar. Kasımpaşa Piyale Camii İmam-Hatibi İshak DANIŞ hocamız Kur’an-ı Kerim okudu.

Of Merkez Çarşıbaşı Camiinde düzenlenen programa halkımızın yoğun katılımı oldu. Programın sonunda hafızlarımıza hafızlık belgeleri takdim edildi ve davetlilere ikramda bulunuldu.