Of Müftülüğü

13.08.2018

Hüseyin İSPİROĞLU

22.08.1970 yılında Trabzon İli Araklı ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Sürmene İlçesi Aşağıovalı Mahallesinde bitirdi. 1990 yılında Araklı İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 1998 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1999 yılında Tekirdağ Malkara İlçesinde vatani görevini tamamladı. 2001 yılında Trabzon Köprübaşı İlçesinde İmam-Hatipliğe başladı. 2005 yılında Trabzon Akçaabat Darıca İhtisas Eğitim Merkezinden mezun oldu. 2005-2009 yılları arasında Malatya’da vaizlik yaptı. 2009-2012 yılları arasında Bingöl İli Yayladere İlçesinde İlçe müftülüğü görevine başladı. 2012-2018 yılları arasında Ordu İli Ulubey İlçe müftülüğü görevini yaptı.

Çeşitli Vali ve Kaymakamlardan takdirname ve üstün başarı belgeleri almıştır. ”Hz. Peygamber ve teşrii “ konulu tez çalışmasını tamamlamıştır. Çeşitli sosyal Projeleri bulunmaktadır. Dergilerde yayınlanmış makale ve hutbeleri mevcuttur. Birçok Cami, Kur’an kursu ve lojmanın tamamlanıp hizmete açılmasına öncülük etmiştir. İyi derecede vaaz ve irşat kabiliyeti vardır. Televizyonlarda dini sohbet programları yapmıştır. 2018 yılı Ağustos ayından itibaren Trabzon İli Of İlçe Müftülüğüne atandı. Halen bu görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Arapça bilmektedir.