06.08.2019

104 HAFIZIMIZA İCAZET

2.TOPLU İCAZET PROGRAMI

İlçe müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında eğitim görüp hafızlığını tamamlayan 104 erkek hafız öğrencimiz için 03.08.2019 Cumartesi günü Of ilçesi Merkez Çarşıbaşı camiinde icazet programı gerçekleştirdik.

İcazet programına konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Erzurum İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, İlçe Müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU iştirak ettiler. Ayrıca Trabzon Müftü vekili Sıtkı KAYA, Of Kaymakam vekili İbrahim ŞENKON ve Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU da programda kısa bir konuşma yaptılar

Programda Eminönü Yeni Cami İmam-Hatibi dünya birincisi Ferruh MUŞTUER, İstanbul Çamlıca Camii İmam-Hatibi Türkiye birincisi İshak DANIŞ da okudukları Kur’an tilavetiyle dinleyicilere Kur’an ziyafeti verdiler. Hafızlığını tamamlayan hafızların kısa sureleri tilavetinden sonra Reisül Kurra vekili Hüseyin HARPUTOĞLU’nun yaptığı dua ile program sona erdi. Programın sonunda dinleyicilere yemek ikramında bulunuldu.