20.11.2019

MEVLİDİ NEBİ ETKİNLİKLERİ

1. “Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferans, il müftümüz Osman AYDIN hocamız tarafından verildi.
  2. Of Merkez Çarşıbaşı camiinde öğle namazından önce seçkin hafızlarımız tarafından Kur’an ziyafeti verildi. İlçe Müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU tarafından dua yapıldı.
  3. Of merkezde inşaatı devam etmekte olan İrfanlı merkez camii inşaatı için kermes düzenlendi.
  4. Bayan din görevlilerimiz tarafından Kaymakamlık konferans salonunda hanımlara yönelik Hz. Peygamber ve aile konulu panel gerçekleştirildi.
  5. Resmi kurumlar, STK’lar, esnaf ziyaret edildi. Mevlidi Nebi haftası ve etkinliklerimiz hakkında bilgiler verildi gül ve kitap dağıtımı gerçekleştirildi.
  6. Hastaneler, hastalar, yaşlılar, engelli rehabilitasyon merkezleri ziyaret edildi, hediyeler takdim edildi.
  7. Şehit kabirleri ve şehit yakınları, gaziler ziyaret edildi, başta aziz şehitlerimiz olmak üzere tüm geçmişlerimizin ruhları için hatim programı yapıldı duası İlçe Müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU tarafından dua edildi.