26.02.2020

Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü

İlçe Müftülüğümüze bağlı yatılı Kur’an Kurslarımızda hafızlık yapan öğrencilerimize “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” programlarımız çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Adem SADOĞLU tarafından Kur’an ve Sünnet bütünlüğü konulu konferans verildi.
   İlçe Müftümüz Hüseyin İSPİROĞLU’ nun açılış konuşmasıyla başlayan programda Adem SADOĞLU konuşmasında ahirette kurtuluşa erebilmek için Kur’an ve Sünneti anlayarak yaşamamız gerektiği, Kur’an’da insan modeli, peygamberimizin hayatından örnek modeller anlatarak sunumunu tamamladı.
     Kur’an Kurslarımızdan yaklaşık 700 öğrencimizin katıldığı program sonunda İlçe Müftüsü Hüseyin İSPİROĞLU katılımcılara iştiraklerinden ötürü teşekkür ederek, bu konferansları her ay farklı konu ve konuklarla devam ettireceklerini söyledi.