09.05.2017

BERAT KANDİLİ

10 Mayıs Çarşamba akşamı Berat Kandili Olması Nedeniyle Müftülüğümüzce Yapılması Planlanan Ana Program İl Müftüsü Keramettin Demir ve İlçe Müftümüz Adem AYGÜL ‘Ün Katılımlarıyla Bahçecik Mahallesi Mehmed Akif ERSOY Camiinde Akşam Namazından Sonra İcra Edilecektir.

Şaban ayının on beşinci gecesi  Berat gecesidir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle “mübarek gece”; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle “Berat gecesi” ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de “rahmet gecesi” gibi adlar da verilmiştir.

Bu vesileyle Beraat kandilinizi tebrik eder, bu mübârek gün ve geceleri sâlih amellerle ihyâ ederek Hak katında cümlemizin beraatine vesîle olmasını;

Yine bu mübârek günler hürmetine vatanımızı, milletimizi ve İslâm âlemini ilâhî rahmet ve bereketlere nâil kılmasını, Yüce Rabbimiz’den niyâz ederiz.

Kandiliniz mübarek olsun.

2017 YILI BERAT KANDİLİ VAAZ ve İRŞAT LİSTESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.