17.07.2017

YAZ KUR’AN KURSLARINDA ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ÖZEL PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 15 Temmuz Programları Hakkında yayınladığı Genelge kapsamında; 14 Temmuz Cuma günü Aydınlıkevler Mahallesi Camii ve Kur’an Kursumuzda “Şehitlerimizi anma özel programı”  Gerçekleştirilmiştir.

Programa İlçe Müftümüz Adem AYGÜL, Şube Müdürü Hayrullah KÜÇÜK Din Hizmetleri Uzmanı Bekir BEKTAŞ ile İmam-Hatip, Kuran Kursu Öğreticileri, Öğrenci ve Veliler katılmıştır. Programda açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Adem AYGÜL yaptı. Adem AYGÜL Konuşmasında
15 Temmuz’da yaşanan olaylar, Şehitlik, Milli irade ve Dini değerlere sahip çıkmanın önemi konularında bilgi verdi.

Ardından okunan İlahiler, Salavat-ı şerifler ve Yasin-i şerif ile Program devam etti ve  15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için yapılan dua ile’de sona erdi.