18.07.2017

YAZ KUR’AN KURSLARI ARASI DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Ortahisar İlçe Mfütülüğümüzün düzenlediği  Yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvası tamamlandı.
Çukurçayır Mahallesi
 halısahasında gerçekleştirilen Yaz Kur'an kursları arası futbol müsabakasına Muradiye Camii Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri, Mısırlı Camii Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri,  merkez cami Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri,  Sofrakaya cami  Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri katıldı.

Turnuva final maçı ile sona erdi. Final maçında Muradiye Cami Yaz Kur’an Kursu ile Mısırlı Cami Yaz Kur’an Kursu karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen  final maçında Muradiye Cami kazandı.

Maç sonrası dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen tören ile verildi.

Dördüncü olan takıma kupasını Ortahisar İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Hayrullah Küçük, Üçüncü  olan takıma kupasını Muradiye Cami İmam-Hatibi Adem KÜÇÜK, ikinci olan takıma kupasını Çukurçayır Merkez Cami İmam-Hatibi zeki KOPUZLU ve Birinci olan takıma kupasını İlçe Müftümüz Adem AYGÜL takdim ettiler.

Program dereceye giren takımlara kupalarının verilmesinin ardından yapılan yemek ikramıyla sona erdi.