06.12.2017

CAMİ GENÇLİK PROJESİ

Müftülüğümüzce Cami Gençlik kollarımıza yönelik İl Müftülüğümüz himayesinde,  Vaizimiz Ahmet TAŞ‘ın Koordinasyonluğunda “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde konferans düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Keramettin DEMİR, Ortahisar Kaymakamı Numan HATİPOĞLU, Ortahisar İlçe Müftümüz Âdem AYGÜL, Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz Âdem AYGÜL tarafından yapılan açılış konuşması ve Ortahisar Kaymakamı Numan HATİPOĞLU tarafından yapılan selamlama konuşması ile devam etti.

Programa konuşmacı olarak katılan İl Müftümüz Keramettin DEMİR; Camilerin gençlerin hayatında önemli bir yere sahip olması gerektiğini ifade etti. Camilerde gençlerinde yeri olduğunu ve milli, manevi duyguların kazanılmasında camilerin özel fonksiyonları olduğunu belirtti.

Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.