07.12.2017

BAYANLARA YÖNELİK MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'in hicri doğum yıldönümü olan Rebîu’l-Evvel ayının on ikinci gecesi münasebetiyle kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü ve Ortahisar İlçe Müftülüğümüz tarafından İl Müftülüğü Niyazi Şahin Başoğlu Konferans Salonu’nda bayanlara yönelik mevlit programı düzenlendi.

Sunuculuğunu Müftülüğümüz Vaizlerinden Hatice KURT’un yaptığı Program İl Müftümüz Keramettin DEMİR’in yapmış olduğu açılış konuşmasıyla başladı, programda Bayan Kur'an Kursu Öğreticilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Müftülüğümüz Vaizlerinden Nagehan CİHAN, il Müftülüğü Vaizlerinden Emine İPEKDAL ve Ayşe YILMAZ tarafından bayanlara Mevlid-i Nebi konulu vaaz verildi ayrıca programda Ortahisar İlçe Müftülüğü bayan ilahi korosu tarafından ilahiler seslendirildi, Mevlit okundu. Yapılan dua ile program sona erdi.

Programın Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza ve onun şefaatine, Ümmeti Muhammed’in birlik ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederiz.