17.01.2018

CAMİ GENÇLİK KOLLARI KONFERANSI

Müftülüğümüzce hazırlanan “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik 15.01.2018 Pazartesi günü saat 18:00’da Hamamizade İhsan bey Kültür merkezinde bir konferans düzenlendi.
Hazırlanan Proje kapsamında
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinden  Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ –nün Sigara ve Zararları adlı Konferansı ile gerçekleştirilmiştir.
Programa İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüsü Adem AYGÜL, Şube Müdürü, Okul Müdürleri, Vaizlerimiz, Din Görevlileri, Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz Katılmıştır.

Program  Kuranı Kerim Tilaveti ile başlamış olup ardından İlçe Müftüsü Adem AYGÜL’ün selamlama konuşması, daha sonra sayın  Prof. Dr. Tevfik ÖZLÜ’nün Konferansı ile devam edip, program yemek ikramı,  hediye takdimi ile sona ermiştir.