07.02.2018

REYHAN KUR’AN KURSUNDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZ ANKARADA

Müftülüğümüze bağlı Reyhan Kız Kur’an Kursunda okuyan hafızlık sınıfı öğrencilerimiz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.
  Reyhan Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören 45 hafız öğrencimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’nın davetlisi olarak Ankara’da ağırlandı. Öğrencilerimiz ilk olarak Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret ettiler. Daha sonra Gazi Meclisi gezen minik Hafızlar ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni gezdi. Millet Camii’nde kılınan namaz sonrası Hafızlarla sohbet eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hafızlara nasihatlerde bulunup, çeşitli hediyeler verdi.

Oldukça verimli geçen Geziye katkılarını esirgemeyen Ortahisar Belediyesi’ne ve Ortahisar Belediye Başkanı sayın Ahmet Metin Genç’e Müftülüğümüz adına teşekkür ediyoruz.