27.03.2018

CAMİ KIZ GENÇLİK KOLLARI KONFERANSI

Müftülüğümüzce Cami Kız Gençlik kollarımıza yönelik hazırlanan “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Planlanan programın açılışı 23 Mart 2018 Cuma günü İl Müftülüğü Niyazi ŞAHİNBAŞOĞLU Konferans Salonunda İl Müftü Yardımcımız Melek MENTEŞE, İl ve ilçe vaizlerimiz, Kur’an Kursu öğreticileri, Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Gençlerin aktif olarak katıldığı ve görev aldığı Programa konuşmacı olarak İl Müftü Yardımcımız Melek MENTEŞE katıldı.
   Sunuculuğunu Müftülüğümüz Vaizlerinden Hatice KURT’un yaptığı Program, Kuranı Kerim Tilaveti ile başlamış olup ardından Camilerimizde oluşturulan Kız gençlik kollarına yönelik proje tanıtıldı, Şiir ve ilahilerin seslendirildiği program İl Müftü Yardımcısı Melek MENTEŞE’nin Konuşması ile devam edip, Ney dinletisi sonrasında Yapılan dua ile sona ermiştir. Program çıkışında Gençlerimize İbadet Rehberi isimli Kitap hediye olarak verilmiştir.

Programın Ümmeti Muhammed’in birlik ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce ALLAH’ tan niyaz ederiz.