04.05.2018

SİBER SUÇLAR

Müftülüğümüzce Vaizimiz Ahmet TAŞ‘ın Koordinasyonluğunda “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde Siber Suçlar konulu bir konferans düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programın, açılış konuşmasını yapmak üzere mikrofona İlçe Müftümüz Âdem AYGÜL geldi, ardından Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü personeli İlhan TOZLUYURT tarafından “Siber Suçlar” konulu oldukça verimli bir sunum gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Adem AYGÜL, Şube Müdürümüz Hayrullah KÜÇÜK, Vaizlerimiz, Din Hizmetleri Uzmanı, Daire Personeli ve Din Görevlilerimiz ile Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz katıldı.

Program; Cami Gençlik Kollarımıza yönelik yapılan sınavda birinci, ikinci ve üçüncü olanlara çeşitli hediyelerin verilmesi, projede emeği geçen din gönüllülerimize teşekkür belgesi takdimi ve  fotoğraf çekiminin ardından yemek ikramı ile sona erdi. Toplantıya katılan değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.