31.07.2018

İLÇE MÜFTÜMÜZ VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZE VEDA PROGRAMI

İlçe Müftümüz Adem AYGÜL’ün Çorum İl Müftü yardımcılığına, Şube Müdürümüz Hayrullah KÜÇÜK’ün Rize İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürlüğüne atanmaları sebebiyle çalışma arkadaşları tarafından veda programı düzenlendi.  Veda Programına İlçe Kaymakamı Sayın Numan HATİPOĞLU, İl Müftümüz Osman AYDIN, İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet GENÇ , Hadi KESKİN, Sıdkı KAYA, İlçe müftüleri,  Daire Amirleri, Trabzon İl Müftülüğü ile Ortahisar İlçe Müftülüğü Personeli katıldı. Programda Ortahisar İlçe Kaymakamı Numan HATİPOĞLU, İl Müftüsü Osman AYDIN,  birer konuşma yaptı. Programın sonunda İlçemiz Kaymakamı Numan HATİPOĞLU İl Müftümüz Osman AYDIN, ve Ortahisar İlçe Müftülüğü Değerli hocalarımızın bir vefa hatırası olarak kendilerine hediye takdiminde bulundular. hediyelerden sonra hatıra fotoğrafı çekimiyle program sona erdi.

Ortahisar İlçe Müftülüğü olarak bizler de hocalarımıza yeni görevlerinde başarılar, geri kalan ömürlerinde sağlık, sıhhat, afiyet temenni  ediyoruz.