17.03.2017

“HER AY BİR KONU BİR KONUK ”

Müftülüğümüze  bağlı Kur’an Kurslarımızda eğitim  gören öğrencilerimizin bireysel, dini, ve toplumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla  “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” adı altında konferanslar yapılması planlanmıştır.

Bu bağlamda Mart ayında yapılması planlanan “Çanakkale’yi geçilmez yapan irade” konulu konferansı İlahiyat Fakültesi  Öğretim Üyelerinden Cuma KARAN’ın sunumuyla Hacı Bayram Yatılı Kur’an Kursumuzda gerçekleştirilmiştir. Programa İlçe Müftüsü Adem AYGÜL, Daire personeli, Kur’an Kursu Öğretici ve Öğrencileri katılmıştır.

Düzenlenen programdan oldukça memnun kaldıklarını belirten öğrenciler de bu tür etkinliklerin kendilerini motive ettiğini söyleyerek, programda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.