27.03.2017

CAMİ GENÇLİK KOLLARI KONFERANSI

Müftülüğümüzce hazırlanan “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik 24.03.2017 Cuma günü saat 18:00’da Hamamizade İhsan bey Kültür merkezinde yazar-okur buluşması adı altında bir konferans düzenlendi.

Hazırlanan Proje kapsamında her ay gençlerimize bir kitap dağıtılıp ay sonunda  yazar-okur buluşması programı yapılmaktadır. Bu ay ise  İlahiyatçı-Yazar Ahmet   BULUT’un “Namaz Dirilişe Çağrı” adlı kitabı okutulmuş olup, ay sonunda yazar okur buluşması gerçekleştirilmiştir.

Programa İl Müftüsü Keramettin DEMİR, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüsü Adem AYGÜL, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Vaizlerimiz, Din Görevlileri, Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz Katılmıştır.

Program  Kuranı Kerim Tilaveti ile başlamış olup ardından İlçe Müftüsü Adem AYGÜL’ün selamlama konuşması, İl Müftüsü Keramettin Demirin açılış konuşması daha sonra İlahiyatçı-Yazar Ahmet   BULUT’un Konferansı ile devam edip, program  hediye takdimi ile sona ermiştir.