05.05.2017

CAMİNİN ZİNETİ TOPLUMUN GENÇLERİ KONFERANSI

Müftülüğümüzce hazırlanan “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik 2.05.2017 Pazartesi günü saat 17:30’da Hamamizade İhsan bey Kültür merkezinde yazar-okur buluşması adı altında bir konferans düzenlendi.

Hazırlanan Proje kapsamında her ay gençlerimize bir kitap dağıtılıp ay sonunda  yazar-okur buluşması programı yapılmaktadır. Bu ay ise  Araştırmacı-Yazar Abdullah YILDIZ’ın “Namaz Bir Tevhid Eylemi” adlı kitabı okutulmuş olup, ay sonunda yazar okur buluşması gerçekleştirilmiştir.

Programa İl Müftüsü Keramettin DEMİR, İlçe Müftüsü Vekili Hasan DİNÇ, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Vaizlerimiz, Din Görevlileri, Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz Katılmıştır.

Program  Kuranı Kerim Tilaveti ile başlamış olup ardından İlçe Müftüsü Vekili Hasan DİNÇ selamlama konuşması, sonra Araştırmacı-Yazar Abdullah YILDIZ’ın Konferansı ile devam edip, program  hediye takdimi ile sona ermiştir.