10.02.2018

ORTAHİSAR İLÇE KAYMAKAMI SAYIN NUMAN HATİPOĞLU KAŞÜSTÜ BÖLGE YATILI KUR’AN KURSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ortahisar ilçe kaymakamı sn. Numan HATİPOĞLU, Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi’nin organizesi ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımı ve el birliğiyle ortaklaşa yapımı devam etmekte olan Kaşüstü Bölge Yatılı Kur’an Kursu ve İmam Hatip Ortaokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tamamlandığında 350 öğrencimize hizmet verecek olan Kaşüstü Bölge Yatılı Kur’an Kursu Külliyesinde İmam Hatip Ortaokulunun yanı sıra birde camii bulunmaktadır.

Ziyarette Ortahisar ilçe kaymakamı Numan HATİPOĞLU’na İlçe Müftümüz Adem AYGÜL Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Ömer ACAR ve diğer yetkililerde eşlik etti.