18.04.2018

NİSAN AYI PERSONEL TOPLANTISI

Her ay personellerimizle gerçekleştirmiş olduğumuz aylık mutat toplantımız gerçekleştirildi.

Ortahisar ilçe Müftülüğümüz olarak 16 Nisan 2018 pazartesi günü İl Müftülüğü Niyazi Şahinbaş oğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen aylık mutat toplantımıza İl Müftümüz Sayın Keramettin DEMİR’de katıldı.
İl Müftümüz Keramettin DEMİR ve İlçe Müftümüz Adem AYGÜLÜN konuşmalarının ardından Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Siber Suçlarla ilgili oldukça verimli bir sunum gerçekleştirildi daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Cuma KARAN’ tarafından “Kudüs ve Mescid-i Aksa” konulu bir konferans verildi.

Toplantıya İlçe Müftümüz Adem AYGÜL, Şube Müdürü Hayrullah KÜÇÜK Vaizlerimiz, Daire Personeli ve Din Görevlilerimiz eşlik etmiş olup toplantımız gayet verimli geçmiştir. Toplantıya katılan değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.