01.08.2018

“Temel Dini Bilgiler Yarışması”

2018 Yılı Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilere yönelik  “Temel Dini Bilgiler Yarışması düzenlendi.
  “ İlçe Birinciliği” için yapılan yarışma:  İlçe Müftü Vekili Mehmet Süleyman KAYIŞ, İlçe Vaizi Nagehan CİHAN, İlçe Murakıbı Cengiz TÜFEKÇİ Hocalarımızın gözetiminde 27 Temmuz Cuma günü Müftülüğümüzde Sözlü sınav şeklinde yapıldı.
Kız ve Erkek Kur’an Kursu öğrencileri arasında 2 kategori halinde düzenlenen yarışmada: Erkekler kategorisinde; Efkartepe Camii Yaz Kur’an Kursu Öğrencisi “Ömür han NOHUT,”   Kızlarda ise; Karşıyaka Mahallesi Kız Kur'an Kursu Öğrencisi “Zeynep BİLAZER birinci oldu.
   Yarışmaya katılan bütün öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Yarışmadan sonra öğrencilerle bir araya gelerek toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

“Öğrencileri yarışmaya hazırlayan hocalarımıza, anne ve babalarına ve bu başarıyı gösteren öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını yüce ALLAH(cc) tan dileriz.