08.10.2018

TEMEL ARAZ CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR’ANI KERİM ZİYAFETİ DÜZENLENDİ

12.10.2018 Cuma Günü Müftülüğümüze bağlı Temel ARAZ  Camiinde  Batman'da meydana gelen menfur saldırı sonucu şehit olan askerlerimizin ruhlarına ithafen Kur'an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.
     Programa İlçe Müftümüz Selami BAĞCI, Din Hizmetleri Uzmanı Bekir BEKTAŞ, Din Görevlilerimiz ve Kur’an Kursu öğrencileri katıldı. Program merkez Kur’an Kursu öğrencilerimizin Kur’anı Kerim Tilaveti ile başladı.
      Program Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Din Görevlileri arasında düzenlenen Hafızlık yarışmasında bölge 3. olan Temel ARAZ Kur’an Kursu öğreticilerimizden Aziz AYDIN’ın Aşr-ı Şerif okumasıyla devam edip, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI'nın yapmış olduğu dua ile sona erdi.
     Şehit olan kahraman askerlerimize ALLAH'tan rahmet; Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.