07.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüz tarafından “Cami ve hayat” temalı 2019 yılı camiler ve din görevlileri haftası açılış programı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde 01 Ekim 2019 Salı günü saat: 13:30'da yapıldı.

Programa Trabzon Valimiz İsmail USTAOĞLU, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin AŞIKKUTLU, İl Müftümüz Osman AYDIN, İlçe Müftümüz Selami BAĞCI ve çok sayıda Din Görevlimiz katıldı.

Program; Çimento Fabrikası Cami Müezzin-Kayyım'ı Yusuf YILMAZ'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İl Müftümüz Osman AYDIN'ın açılış konuşması ve Trabzon Valimiz İsmail USTAOĞLU'nun selamlama konuşması ile devam etti.

Program, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin AŞIKKUTLU'nun "Cami ve Hayat" konulu konferansıyla devam edip, hediye takdimi ile sona erdi.