18.11.2019

"PEYGAMBERİMİZ VE AİLE" KONULU KONFERANS

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde 15 Kasım 2019 Cuma günü saat: 13:30'da "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Ortahisar İlçe Kaymakamımız Tolga TOĞAN, İl Müftümüz Osman AYDIN, İl Müftü Yardımcılarımız, Daire Amirleri, Din Görevlilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Program, Yenicuma Cami Müezzin-Kayyımı Uğur DEMİRCİ'nin Kur'an Tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Selami BAĞCI'nın açılış konuşması, İl Müftümüz Osman AYDIN'ın selamlama konuşması ve İlçe Kaymakamımız Tolga TOĞAN'ın konuşmaları ile devam etti.

Program, Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz KÖKTAŞ'ın "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferansı ile devam edip, hediye takdimi ile son buldu.