23.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

17 – 24 Kasım Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat: 17.30 ‘da İlçemiz Şalpazarı Düğün Salonunda “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu program düzendi.

Program Şehitlerimiz ve ahirete göç eden gazilerimiz için saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programın sunuculuğunu Dereköy Mahallesi Yeni Cami İmam-Hatibi Ziya DEMİRCİ yaptı. Açılış Kur'an-ı Kerimini Pelitçik Güdün Lüküt Cami İmam-Hatibi Burhan ERKAN tilavet etti. İlçemiz Müftülüğü İlahi korosu ve Sütpınar Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğrencilerimiz tarafından ilahiler okundu. Ardından İlçe Müftümüz Hüseyin HACIFETTAHOĞLU Hz. Peygamber ve Gençlik konulu konferans verdi. Program Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle Din görevlilerimiz tarafından okunan hatmi şeriflerin duasıyla son buldu.

Programa  Şalpazarı Belediye Başkanı, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.