18.03.2019

18 MART ŞEHİTLERİ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ ŞİİR YARIŞMASI

İlçemiz Müftülüğünce 15.03.2019 cuma günü 18 MART ŞEHİTLERİ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ münasebetiyle lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirini ezbere okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya dört liseden birinci seçilen öğrenciler katıldı. Yarışma birincisi İlçemiz anadolu Lisesi öğrencilerinden Nurgül TÜFEKÇİ oldu.

Yarışma komisyonu İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin HACIFETTAHOĞLU Başkanlığında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birol KÖSE ve İlçe Vaizi Nuri DURAL'dan oluşturulmuştur.

Birinciye çeyrek altın ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Hadislerlle İslam Kitabı hediye edildi. diğer yarışmacılara da Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Hadislerlle İslam Kitabı ve para ödülü verildi.

İlçe Müftümüz yarışmaya katılan öğrencilere ve onları yetişdiren öğretmenlere teşekkür etti.