23.04.2017

KUTLU DOĞUM COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Trabzon İl Müftülüğümüz tarafından organize edilen ve Sürmene İlçe Müftülüğünce düzenlenmiş olan 2017 Yılı Kutlu Doğum Programı coşku ile kutlandı.

“Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temasıyla kutlanmakta olan 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası programını Trabzon’un tüm ilçelerinden vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile sürmene ‘de kutlandı.

Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Sürmene İlçe Müftüsü Abdülcelil Çakar tarafından yapılan açılış konuşmasıyla devam etti.

Programda selamlama konuşmasını yapan İl Müftümüz Sayın Keramettin Demir yoğun katılımlarından dolayı Trabzon halkına teşekkürlerini sundu.

Emekli Diyanet İşleri Başkanı Yardımcısı Necmettin NURSAÇAN hocamızın sunmuş olduğu güzel bir konferanstan sonra, yine hocamızın yapmış olduğu dua ile program son buldu. Programın sonunda İl Müftümüze, ve Necmettin Nursaçan hocamıza programa yapmış oldukları katkı ve katılımlarından dolayı Sürmene İlçe Müftülüğünce plaket takdimi yapıldı.