22.04.2017

4-6 YAŞ ÖĞRENCİLERDEN KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Düzköy İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş grubu öğrenciler tarafından muhteşem Kutlu Doğum Haftası gösterisi yapıldı.

Düzköy kapalı spor salonunda yapılan Kutlu doğum gösterisine Düzköy Kaymakamı Mustafa Emre KILIÇ, İl Müftüsü Keramettin DEMİR, İl Müftü Yardımcısı Sıtkı KAYA, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Minik öğrencilerin hazırladığı ve Peygamber efendimizi anlatan, O'nun zamanını yaşatan program, seyreden vatandaşları kimi zaman eğlendirdi, kimi zaman düşündürdü, kimi zaman da bilgilendirdi. İzleyenlerden büyük beğeni alarak ayakta alkışlanan 4-6 Yaş gösterisinde konuşan Müftümüz Keramettin Demir ‘de; ”Bizleri kimi zaman güldüren, kimi zaman da düşündüren, miniklerin hazırladığı bu muhteşem, güzel programdan dolayı Öğreticilerimize, bu evlatlarımızı yetiştiren anne babalarına ve programa katılan siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Program sonunda 4-6 Yaş grubu minikler için hazırlanan hediyeleri, İlçe Kaymakamı, İl Müftümüz, Müftü Yardımcımız ve İle Müftüsü,  öğrencilere verdi ve fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.