10.05.2017

Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması

2016 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilimiz genelinde görev yapan Erkek Din Görevlileri arasında “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” İl Birinciliği yarışması Müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans Salonunda yapıldı. Komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Sıtkı Kaya’nın yaptığı yarışmada İl müftü yardımcımız Hadi Keskin, il merkez vaizlerimizden Ekrem Hilmi Kalafat ile Nurdoğdu Camii İmam Hatibi Mustafa Akdaş ve Çarşı Camii İmam Hatibi Mustafa Yazıcı diğer komisyon üyeleri olarak görev aldı.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında Trabzon Darıca Dini Yüksek İhtisas ve Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Mustafa Çınar birinci olurken, Akçaabat ilçe müftülüğümüze bağlı Kavaklı Mahallesi Rahman Camii Müezzin Kayyımı Bilal Acer ikinci, Çaykara ilçe müftülüğümüze bağlı Merkez Cami Müezzin Kayyımı Ahmet İnce ise üçüncü oldu.

İl Müftülüğü olarak, Haziran ayında Tokat’ta yapılacak olan bölge elemelerinde ilimizi temsil edecek olan Mustafa Çınar hocamıza başarılar diliyoruz.