17.07.2017

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinleri Kapsamında Şehitlik Ziyaret Edildi

“Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Susturan Salâlara” şiarıyla 15 Temmuz 2016 tarihinin yıl dönümü münasebetiyle Valimiz Yücel Yavuz ve eşi Hanımefendi Şengül Yavuz, İl Müftümüz Keramettin Demir ve diğer Trabzon protokolüyle beraber 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Trabzon’da bulunan şehit kabirlerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde şühedanın ruhlarına ithafen Kur’an Tilaveti yapılmasının ardından İl Müftümüz Demir tarafından bütün şühedanın ruhları için dua edildi.

Ziyaretler protokolün şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakmasıyla sona erdi.