19.04.2018

Hafızlık Proje Okulları Toplantısı

Örgün eğitimle birlikte hafızlık eğitimi yürüten ortaokul ve lise müdürleri ve projeye dâhil olan Kur’an Kurslarının bağlı oldukları ilçe müftüleri ile Kur’an Kursularının idareci ve hocaları ile 18.04.2018 tarihinde Müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu konferans salonunda bir toplantı gerçekleştirildi. İl Müftümüz Keramettin Demir başkanlığındaki toplantıya İl müftü yardımcılarımız Sıtkı Kaya ve Melek Menteşe, Akçaabat, Arsin, Çaykara, Ortahisar ve Vakfıkebir ilçe müftüleri, bu ilçelerde hafızlık projesi yürüten okul müdürleri ve Kur’an Kursu idareci ve hocaları katıldı.

Toplantıda hafızlık projesi yürüten okullarla bu öğrencilerimizin kayıtlı oldukları Kur’an Kursları ile koordinasyonun güçlendirilmesi, öğrencilerin durumları ve yapılması gerekenler istişare edildi.

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.