02.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA KADINLAR GÜLBAHAR HATUN CAMİİ’NDE BULUŞTU

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından cami-kadın buluşması tertip edildi. Yavuz Sultan Selim’in annesi Gülbahar Hatun adına yaptırılmış olan, târihî Gülbahar Hatun Camii’nde gerçekleştirilen programa İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe Hanım, İl Vaizleri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Kadın Dernek Temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı.

Programda Kur’an Kursu öğreticileri Esra Yılmaz ve Ümran Akdeniz’in Kur’an tilavetleri ve İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe Hanım’ın “Kalbi Mescitlere Bağlı Olmak” konulu konferansı ilgiyle izlendi. Programın sonunda 2019 yılında Trabzon il genelinde emekli olan kadın Kur’an Kursu öğreticileri Ayşegül Pehlivan, Ümran Akdeniz ve Ayşe Kasımay Hocalarımıza yaptıkları hizmetler için teşekkür edildi ve İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe tarafından plaket takdim edildi. Program vefat etmiş olan din görevlilerimiz için Trabzon genelinde okunan Hatm-i Şeriflerin duası ile son buldu.