05.11.2019

2019 Yılı “Mevlid-i Nebi Platformu” İstişare Toplantısı Yapıldı

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 30.01.2019 tarihinde il müftülüğümüz toplantı salonunda “Mevlid-i Nebi Platformu” toplantısı gerçekleştirildi. İl müftümüz Osman Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, il müftü yardımcılarımızın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanlığı, KTÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı, Trabzon Dini İhtisas Merkezi Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Memur-Sen (Eğitim-Bir-Sen), Ortahisar İlçe Müftülüğü, Anadolu Gençlik Derneği, Din Görevlileri Derneği, Kamu-Sen (Diyanet Vakıf-Sen), Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğü, Kur’an Kursları Federasyonu, Trabzon İmam-Hatipliler Derneği, Medine Vakfı, Türgev Trabzon Şubesi, Trabzon Şehit Aileleri Derneği, Yavuz Selim Vakfı ve Türkiye Gençlik Vakfı temsilcileri katıldı. Müftülüğümüz tarafından planlanan Mevlid-i Nebi programlarının tanıtıldığı toplantıda, yapılacak olan faaliyetler değerlendirildi. Farklı etkinlik ve programların da gündem edildiği toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.