06.11.2019

“GÜNÜMÜZDE AİLE KURUMUNUN YAŞADIĞI SORUNLAR” ÇALIŞTAYI YAPILDI

06.11.2019 Çarşamba günüGünümüzde Aile Kurumunun Yaşadığı Sorunlar” çalıştayı Trabzon ADRB Meydan Şubesinde gerçekleşti. Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, ADRB İl Koordinatörü Gönül Seyis, Vakfıkebir ADRB Koordinatörü Hatice Semiz, Arsin ADRB Koordinetörü Özlem Mollahüsayinoğlu, Tonya ARB Koordinatöü Ayten Özgül,  İl Gençlik Koordinatörü Nuray Kasap ve il ve ilçe Müftülükleri Vaizeleri ile Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Sosyal Çalışmacı Ayşegül Alşan, Psikolojik Danışman Emine Kahveci, Çocuk gelişimci Senem Yeşilçiçek ve ŞÖNİM’den kadın temsilciler katıldı.

Yaklaşık iki saat süren programda katılımcılar sunumlarını ve Trabzon özelinde ailenin sağlıklı devamı açısından sorun teşkil eden durumları paylaştılar. Kurumlar arası görüş alış verişinin yapıldığı toplantıda, çözüm önerileri ve her kurumun üstene düşen sorumluluğu yerine getirmesi noktasında yapılabilecekler ele alındı. Çalıştay bu tür toplantıların nitelik ve nicelik yönünden artırılması, karşılıklı iletişimin ve birlikte yapılan çalışmaların devam ettirilmesi temennisiyle son buldu.