19.11.2019

İl Engelli Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı

İl Müftülüğümüz toplantı salonunda İl Müftü Yardımcımız Muhammet Suiçmez önderliğinde 13 Kasım 2019 günü saat 14:00’de il engelli koordinatörleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müftü Yardımcımızın yanı sıra il vaizlerimizden Mehmet Şerif Yüksel, Mehmet Korkmaz, Nuray Özben, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Osman Küçük, Din Hizmetleri Uzmanı Yavuz Kurt ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Uzmanı Metin Bayraktar ve il engelli koordinatör üyeleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İl Müftü Yardımcımız Muhammet Suiçmez’in sunumuyla devam etti. Ardından Uzman Metin Bayraktar, katılımcılara engelliler hakkında özet bilgiler sundu. Sonrasında kürsüye çıkan İl Engelli Koordinatörü Selim ….. yapılan faaliyetler hakkında bir sunum yaptı. Yapılacak olan aktivite ve programların da konuşulduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.