10.05.2018

Şengül Yavuz Hanımefendi’nin Ziyareti

Aile haftası münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştiren Valimiz Sayın Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz hanımefendi il müftülüğümüzü ziyaret etti. Şengül Yavuz Hanımefendi’yi müftülüğe gelişlerinde İl Müftü yardımcımız Melek Menteşe karşıladı.

İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe’nin makam odasındaki ziyarete Şengül Yavuz Hanımefendinin yanı sıra İl Sosyal Yardımlaşma Müdürü Serpil Harputlu, İş Kur Müdürü Adnan Zengin’in eşi Nurcan Zengin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Esengül Kibar, İl Müftülüğü Uzman Vaizi Ayşe Yılmaz katıldı.

Toplumun temeli olan ailenin önemine değinen Şengül Yavuz, “Toplumun temel yapı taşı olan ailenin korunmasına dönük ortak çalışmalarda valilik ve müftülük birlikte hareket etmelidir. Özellikle kadına şiddet konusunda müftülüğümüze çok iş düşmektedir” dedi.

İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe Müftülüğümüzce yürütülen Aile ve Dini Rehberlik faaliyetleri hakkında Şengül Yavuz’a bilgi verdi.

Ziyaret resim çekimi ile sona erdi.