27.09.2018

İCAZET MERASİMİ

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Çavuşlu Mahallesi kız Kur'an kursunda
hıfzını tamamlayan  15. öğrencimizin 33. Dönem "İCAZET DUASI"
23 Eylül 2018 tarihinde bayanlar için Çavuşlu Kız Kur'an kursunda, erkekler için ise Çavuşlu Mahallesi Yalı Camiinde vatandaşlarımızın katılımı ve hocalarımızın Kur;'an-ı Kerim tilavetleri, vaaz-ü nasihatleri ve dua ile manevi bir program gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet alper ÇIĞ, İlçe Müftümüz Abdullah ÇOBANOĞLU, İl Müftü yardımcımız Sıtkı KAYA, Araklı İlçe Müftüsü Abdulkerim TOHUMCU, Yomra İlçe Müftüsü Hayrettin KILIÇBAY, Bölgemizde yetişen ilim sahibi hocamız emekli imam-hatip Yusuf YAZICI hocamız çok sayıda emekli ve çalışan din görevlilerimiz kaıldı. İlçemiz merkez ve mahallelerinden olduğu gibi çevre İlçelerden de çok sayıda vatandaşlarımız icazet merasimine katıldı.