06.03.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI

İl Müftümüz Sayın Keramettin DEMİR Hocamızın Başkanlığında tüm İlçe Müftülerinin katılımıyla İlçemiz de "İlçe Müftüleri Toplantısı" yapıldı.

Toplantı İlçemiz Sürmene Sofrası Salonun'da Saat 10.00'da düzenlendi.Toplantı sonunda İl Müftümüz ve beraberindeki heyet Sürmene İlçe Kaymakamız Sayın Oktay ERDOĞAN ve yine Sürmene Belediye Başkanımız Sayın Rahmi ÜSTÜN'ü Makamlarında ziyaret ederek hayırlı hizmetlerinde muvaffakiyetler dilediler.

İlçe Müftümüz Sayın Abdülcelil ÇAKAR "İlçe Müftüleri Toplantısı"'na ev sahipliğine yapmaktan ve başta İl Müftümüz ve Tüm İlçe Müftülerimizi İlçemizde ağırlamaktan gayet memnun kaldıklarını ifade ederek Toplantının Hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ederek katılımcılara Teşekkürlerini arz etti.