09.03.2017

GENCİM MANEVİYATIM TEMEL DAYANAĞIM PROJESİ

Gencim Maneviyatım Temel Dayanağım Projesi Kapsamında 08 Mart 2017 Çarşamba günü Sürmene Türk Telekom Denizcilik Anadolu Meslek Lisesinde "Zararlı Alışkanlıklar" konulu konferans İlçe Müftümüz Sayın Abdülcelil ÇAKAR tarafından verildi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ve dikkatle takip ettiği konferans saat 13.30 başlamış ve saat 14.30 itibarı ile son bulmuştur. Konferansın konusu itibarı ilede gençliğimizi yakınen ilgilendiren bir konu olduğundan gençlerimiz tarafından ilgi ile dinlenilmiş ve konferansın son bölümünde öğrencilerimizin konu ile ilgili soruları İlçe Müftümüz tarafından cevaplandırılmış ve Gençlerimmizin zararlı Alışkanlıklardan uzak durmaları için kendilerinden söz alınarak kendilerine başarılar dilenerek Teşekkür edilmiştir.