21.03.2017

TARİHİ CAMİLERİ ZİYARET ÇAMBURNU MAH.KUŞLUCA CAMİİ

İl Müftülüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde İlçemiz Müftülüğüne bağlı Tarihi Camiler Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullar tarafından ziyaret edilmektedir.

Bu itibarla; 21.03.2017 tarihinde saat 10.00'da İlçemiz Çamburnu F.Mahmut BIÇAKÇI Ortaokulu öğrencileri rehber öğretmen Cüneyt ÖZKAN'ın önderliğinde İlçemizde tarihi Camilerden olan  ve minaresi dahi ahşaptan yapılmış olan tarihi Camimiz Çamburnu Mahallesi Kuşluca Camiini ziyaret ettiler. Cami görevlilerimizden Abdülkerim KASAPÇI hocamız öğrencilerimize Caminin tarihçesi ile ilgili bilgi vererek, Caminin bölümleri olan Kürsü, Minber, Mihrap ile ilgili bilgilendirme yaparak öğrencilerimize hediye ve ikramda bulunulmuştur.