26.04.2017

MİNİKLERLE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Hafız Hasan AYDIN Şefkat Kur'an Kursunda Minik yavrularımızın düzenlemiş olduğu "Kutlu Doğum " Programına katıldık.

4-6 yaş Kursumuzda yapılan törende minik yavrularımızın okumuş oldukları ilahiler, peygamberimizi anlatan gösterileri  ve yine bir öğrencimizin Esmaül-Hüsna'yı ezbere okumasının ardından İlçe Müftümüz Sayın Abdülcelil ÇAKAR hocamız teşekkür konuşması yaparak, minik yavrularımızı bağrına basarak çeşitli hediye ikramlarında bulundu. 4-6 Yaş Hafız Hasan AYDIN Şefkat Kursunda kadrolu olarak görev yapan ve programda emeği geçen başta Gönül BERBEROĞLU, Emine ÇAKIR, Fahri Öğreticilerimiz M. Hacer AYDIN, Aynur AYAR, Halime ÇAKIR , yine programda büyük emekleri bulunan yardımcı hizmetli kadromuzdan Kadriye AYDIN ve Dernek Başkanımız Mustafa AYDINA teşekkür ederiz.