29.05.2017

4-6 YAŞ KURSUMUZUN YIL SONU ETKİNLİK PROGRAMI

26 Mayıs 2017 Cuma günü  İlçemiz Humurgan Düğün Salonu Tesislerinde Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Hafız Hasan AYDIN Şefkat Kur'an Kursu öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu yıl sonu etkinlikleri coşkuyla kutlandı.

Program saat 14.00'de İlçe Müftümüz Sayın Abdülcelil ÇAKAR hocamızın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra kurs öğrencileri minik yavrularımızın düzenlemiş oldukları muhteşem gösteriler eşliğindeki program vatandaşlarımızca yoğun ilgi ile takip edildi. Kursumuzun yapan içini donatan her türlü ihtiyacını karşılayan iş adamı Hacı Hafız HASAN AYDIN rahatsızlığı nedeni ile programa katılamadı ancak bir mesaj yayınlayarak proghrama katılamamanın üzüntüsünü yaşadığını ancak kalbinin programda olduğunu tüm öğrencileri ve öğreticileri kutladığını ifade ederke tüm katılımcılara teşekkürlerini ifade etti.Programın sonunda İlçemiz Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursu Dernek Başkanı Mustafa AYDIN hocamız da Teşekkür konuşmalarını yaparak başarılı öğrencilere ödül takdimi ile birlikte program son buldu.