22.02.2018

SÜRMENE DE İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI

İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüzün Başkanlığında İl Müftü Yardımcılarımız ve 18 İlçe Müftülerinin katılımı ile 13 Şubat Salı günü İlçemiz Merkez Erkek Yatılı Kur'an kursunda yeni yapılan modern Toplantı Salonumuzda gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay Sürmene İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Sürmene İlçemizde gerçekleştirilen toplantıya; İl Müftümüz Keramettin Demir, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz ve İlçe Müftü Vekilleri katıldı.

Müftülüklerimizce planlanan 2018 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmalar, Nikâh Kıyma ile ilgili yapılacak iş ve işlemler, il müftülüğümüzle ilçe müftülüklerimizin arasındaki genel koordinasyon ve resmi yazışmaların takip işlemleri ele alındı.

İl Müftümüz ve beraberinde İlçe Müftüleri Kur'an kursumuzun giriş katında bulunan ve tamamı Hafız Hacı Hasan AYDIN işadamı tarafından yaptırılan 4-6 Yaş Kur'an kursumuz ziyaret edildi. Modern şartlarda dizayn edilen kursumuzu yaptıran Hacı Hafız Hasan AYDIN'a İl Müftümüz başta olmak üzere Müftülerimiz şükranlarını sundular hayırlarının devamını dilediler.