26.07.2018

MÜFTÜMÜZE VEDA PROGRAMI

16.07.2018 Tarihinde İlçemiz Müftülük görevinden naklen İstanbul Esenyurt İlçe Müftüsü olarak naklen atanan Abdülcelilş ÇAKAR Hocamız için 24 Temmuz 2018 Salı günü saat 20.30'da İlçemiz de bulunan İZZETİ İKRAM Tesislerinde veda programı düzenlendi.

Veda programına Sürmene Kaymakamımız Sayın Mehmet Alper ÇIĞ Belediye Başkanımız Sayın Rahmi ÜSTÜN,İl Müftümüz Sayın Osman AYDIN hocamız, Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişimiz Hamza OKUR, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz ve Sürmene Müftülüğü personeli ile Din Gönüllüsü arkadaşlarımızın katılımı ile program gerçekleştirildi.Program sonunda Sürmene Müftülüğü personeli ile Din Gönüllüsü arakadaşlarımızın almış oldukları hediyeleri personellerimiz adına Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız hocamıza takdim ettiler.

Sürmene Müftülüğü personelleri olarak hocamızı çok sevdik İlçemize bizlere çok hizmetler verdi bundan sonraki Esenyurt Müftülüğünde kendisine Cenab-ı Allah'tan başarılar ve muvaffakiyetler dileriz.